Hae lähin vuokravarasto!

Löydän omiin tarpeisiisi sopiva vuokravarasto helposti. Kartalla on listattuna suomalaisia pienvarastojen vuokraustoimipisteitä, joten voit löytää itsellesi sopivimman palveluntarjoajan vaivattomasti!

Kartalta voit hakea itseäsi lähinnä olevan varastoja vuokraavan yrityksen. Kirjoita oma sijaintisi ja karttalla näytetään haluamallasi säteellä olevat varastotoimipisteet. Klikkaa pienvaraston kuvaketta ja näet sen jälkeen linkin varaston tarkkoihin tietoihin. Näin löydät nopeasti itsellesi sopivimman palveluntarjoajan!

Tokko Vuokravarasto, Helsinki Hakaniemi

  1. Home
  2. »
  3. Tokko Vuokravarasto, Helsinki Hakaniemi
Osoite:
Miina Sillanpään Katu 6, 00530 Helsinki, Finland, Helsinki
Kuvaus:

Tokko Vuokravarasto tarjoaa pienvarastotilaa lähelläsi. Olemme keskittyneet kaupunkien parhaisiin sijainteihin ja tahdomme tarjota niiden asukkaille edullisen, luotettavan ja joustavan tavan säilyttää elämän tärkeitä tavaroita.

Luonto on meille tärkeä ja pyrimme kaikessa toiminnassamme toimimaan mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti. Käytämme kaikissa tiloissamme ympäristösähköä, pyrimme tuomaan tilamme ensisijaisesti tarjolle lähialueen asukkaille niin että liikkumisen varastolle voi hoitaa pyörällä tai jalan, ja lahjoitamme mm. joka vuosi 1% varastotuotoistamme WWF:lle.

Yhteystiedot
Puh.: +358443367822
Email: info@tokko.fi

Send message to moderator

Pääosa tällä sivustolla esitellyistä yrityksistä tarjoaa ns. itsepalveluvarastoja. Itsepalveluvarastointi on helppo ja joustava tapa hankkia väliaikaista lisätilaa. Varastotilan tarjoajat vuokraavat eri kokoisia varastoja. Varastotilan vuokra-ajat ovat yleensä hyvin joustavia, minimissään vuokra-ajat vaihtelevat 1 viikosta 1 kuukauteen.

Jos itsepalveluvarastointi on uutta sinulle voit katsoa täältä yleistä tietoa vuokrattavista pienvarastoista