Muutto ja muuttotavarat

Muuton yhteydessä on usein tarvetta muuttotavaroiden tilapäiselle säilytykselle. Tavaroiden säilytystarpeen kesto saattaa vaihdella tai olla ennalta määrämätön. Jos joudut esimerkiksi säilyttämään vanhan asunnon tavaroita myynnin ajaksi tai asut tilapäisessä vuokra-asunnossa myytyäsi asuntosi ennen pääsyä uuteen. Tämänkaltaisissa tilanteissa pienvarastot auttavat tavaroiden säilytyksessä. Itsepalveluvarastojen vuokraehdot ovat usein hyvin joustavia, jolloin sinun ei tarvitse tietää etukäteen vuokra-ajan kestoa.

ENNEN MUUTTOA

Etsi lähistön vuokavarastot palvelustamme. Mieti kuinka paljon tarvitset tilapäistä säilytystilaa. Jos tarvitset kantoapua, kannattaa selvittää onko pienvarastolla yhteistyösopimusta lähialueen muutoyritysten kanssa. Vaikka et käyttäisi muuttoyrityksen palveluita, kannattaa harkita erillisten säilytyslaatikkojen vuokraamista tai ostamista. Samalla kun käyt katsomassa pienvarastoa, voit tutustua heidän muuttotarvikevalikoimaansa. 

MUUTTOTARVIKKEET

 Useilla pienvarastoilla on tarjolla muutotarvikkeita, kuten säilytyslaatikoita ja muita pakkausmateriaaleja. Jos muutat lähialueelle, kannattaa usein käyttää vuokrattavia muovisia muuttolaatikoita. Pahvilaatikot ovat puolestaan käteviä, jos et halua palauttaa niitä tai säilöt tavaroitasi pitempään. Pahvilaatikoita voit saada myös ilmaiseksi lähikaupastasi, tosin varsinaiset muuttoon tehdyt laatikot ovat usein parempia kantokahvojen ja suljettavien kansien ansiosta.

Kannattaa hankkia myös muita pakkausmateriaaleja, kuten suojamuovia ja pakkausteippiä. Myös erilaiset lattiansuojapahvit helpottavat ja suojaavat lattiaa muuttoporukalta.

Pienvarastot saattavat myös vuokrata nokkakärryjä ja peräkärryjä/pakettiautoja.