Hae lähin vuokravarasto!

Löydän omiin tarpeisiisi sopiva vuokravarasto helposti. Kartalla on listattuna suomalaisia pienvarastojen vuokraustoimipisteitä, joten voit löytää itsellesi sopivimman palveluntarjoajan vaivattomasti!

Kartalta voit hakea itseäsi lähinnä olevan varastoja vuokraavan yrityksen. Kirjoita oma sijaintisi ja karttalla näytetään haluamallasi säteellä olevat varastotoimipisteet. Klikkaa pienvaraston kuvaketta ja näet sen jälkeen linkin varaston tarkkoihin tietoihin. Näin löydät nopeasti itsellesi sopivimman palveluntarjoajan!

Cityvarasto Helsinki Metsälä

  1. Home
  2. »
  3. Cityvarasto Helsinki Metsälä
Cityvarasto
Osoite:
Läkkisepänkuja 7, 00620 Helsinki, Finland, Helsinki
Kuvaus:
  • 1-20m² pienvarastoja (sekä teräsverkkovarastoja), 1m³ kuutiovarastoja sekä postilokeroita.
  • Varastojen korkeus n.2,65m.
  • Varastoilla asiointi joka päivä 05:30 - 00:00
  • Sisäänajo autolla max.korkeus 2,05m.
  • Myymälä auki arkisin klo 9-17. Huom! Myymälähenkilökunta ei välttämättä ole aina paikalla. Soita ja sovi tapaaminen aina numerosta 029 1234 700 
  • Kohteessa myös lähetysten vastaanottopalvelu.
Yhteystiedot
Puh.: 0291234709
Verkkosivu:

Send message to moderator

Pääosa tällä sivustolla esitellyistä yrityksistä tarjoaa ns. itsepalveluvarastoja. Itsepalveluvarastointi on helppo ja joustava tapa hankkia väliaikaista lisätilaa. Varastotilan tarjoajat vuokraavat eri kokoisia varastoja. Varastotilan vuokra-ajat ovat yleensä hyvin joustavia, minimissään vuokra-ajat vaihtelevat 1 viikosta 1 kuukauteen.

Jos itsepalveluvarastointi on uutta sinulle voit katsoa täältä yleistä tietoa vuokrattavista pienvarastoista